Červený olej vytvoříme rozpálením obyčejného oleje, do kterého přidáme nakrájenou feferonku. Pak to přidáme k masu a feferonky vyndáme.
Slepici uvaříme doměkka. Po vychladnutí ji stáhneme z kůže a obereme maso. Roztrháme na menší kousky a smícháme se sójovou omáčkou, červeným olejem, hořčicí a bílým vínem. Ochutíme solí a pepřem. Pokud je potřeba, rozředíme vývarem. Připravujeme nejlépe dva dny předem, aby se pokrm rozležel.
Uhněteme těsto a vytvoříme malé kuličky. Uprostřed nich vyhloubíme důlky, které naplníme marmeládou. Pečeme na suchém…
více o Placičky z ovesných vloček
Na pánvi osmažit maso, snažit se ho rozkouskovat. Jemně posypat povrch kari kořením, promíchat a
zalít 1 smetanou,…
více o Kari těstoviny s mletým masem