Rychlá drůbeží játra, jako smažená Játra omyjeme, odblaníme a tak, jak jsou mokrá, je posypeme ze všech stran grilovacím kořením. Nachystáme si pekáček,… více o Rychlá drůbeží játra, jako smažená
Smažená rýže Uvaříme rýži do poloměkka. Na pánvi wok rozpálíme olej a přidáme rýži. Přelijeme sójovou omáčkou a smažíme chvilku za… více o Smažená rýže
Smažená vajíčka Na rozpálenou pánev dáme lžíci slunečnicového oleje. Rozklepneme vajíčka do hrníčku a rozšleháme je. Nakrájíme tavený… více o Smažená vajíčka
Kopřiva dokáže zjara vygruntovat organismus. Vyzkoušejte čisticí… Naše babičky dobře věděly, že mladé jarní kopřivy dokážou vyčistit náš organismus od toxických… Celý článek
Neodolatelné brownies 5x jinak: Křupavé s karamelem, bez mouky i… Dobijte si s příchodem jara baterky přípravou lahodné čokoládové pochoutky zvané brownies.… Celý článek
8 nápadů, jak využít těsto na pizzu: Upéct z něj můžete slané… Jestli jste z těsta na pizzu dosud připravovali jen oblíbenou italskou specialitu, možná vás… Celý článek
7 potravin, díky kterým si můžete prodloužit mládí. Většinu z… Chcete být na světě do sta let? Nic není nemožné a můžete se o to alespoň pokusit. Stačí do… Celý článek
Brambory s mandlemi a roketou Plátky brambor vaříme 10 minut. Na pánvi rozehřejeme olej, přidáme česnek, cibuli, opékáme 3-4 minuty. Na pánev přidáme… více o Brambory s mandlemi a roketou
Čokoládový krém V hrnci ve vodní lázni šleháme vejce a cukr asi 1/2 hodiny. Když je hmota hustá asi jako na palačinky, odstavíme a… více o Čokoládový krém
Chlebový beefsteak Z krajíce chleba okrájíme kůrky lehce opečeme jako topinku, pokapeme z obou stran maggi, potřeme hořčicí a posypeme… více o Chlebový beefsteak
Bramborová příloha s překvapením Z brambor, mléka a másla uděláme hustou kaši, kterou rozetřeme na pomaštěný plech (ideální velikost 30x20 cm).… více o Bramborová příloha s překvapením
Výborný letní bramborový salát Vidličkou rozmačkáme vejce, přidáme brambory, mrkev, celer, ředkvičky, cibuli a dobře rozmícháme. Umícháme majolku,… více o Výborný letní bramborový salát
Kanadský králík Máslo necháme rozpustit a všechny ostatní suroviny přidáme a chvíli zahříváme. Nakonec nalejeme do pekáče na králíka a… více o Kanadský králík
Frankfurtská polévka Cibuli nakrájíme nadrobno a dáme zesklovatět na sádle. Přidáme na kolečka nakrájený salám nebo párky. Uzeninu osmažíme… více o Frankfurtská polévka
Cizrna z ostrovů Cizrnu namočte do vody, druhý den vodu slijte a luštěninu propláchněte, zalejte horkou vodou a vařte asi 30 min. Na… více o Cizrna z ostrovů
Staročeský domácí chléb Připravíme si kvásek ze lžičky cukru, vlažného mléka a jednoho droždí cca 42g. Necháme chvilku odpočinout. V misce… více o Staročeský domácí chléb
Vodouch Vodu, Heru, vanilkový cukr, kakao a moučkový cukr svaříme. Ze vzniklé hmoty odebereme 1 hrnek, který použijeme jako… více o Vodouch
Michalčin medovník 1. Necháme rozehřát Heru nad plotnou. 2. Smícháme mouku,cukr,solamyl,kakao,vejce,1 smetanu,med a dolijeme rozehřátou… více o Michalčin medovník
Tříbarevné kokosové tyčinky s… Z mouky, cukrů, kokosu, tuku a žloutků vypracujeme těsto, které necháme nejlépe do druhého dne v chladu proležet. Na… více o Tříbarevné kokosové tyčinky s čokoládou