Smažená játra

2.8

hodnoceno: 5
Příprava: 25 minut
Porce: 2
Kalorie: neuvedeno

Suroviny

    • 1
      ks cibule
    • 3
      lžička hořčice plnotučná
    • 1
      lžíce sádlo
    • 1
      špetka pepř mletý
    • 250
      g játra na plátky nakrájená
    • 2
      lžíce kečup

Postup přípravy receptu

  • Smícháme v misce hořčici, kečup, pepř a obalíme v hmotě játra.
  • Na sádle osmahneme cibuli. Až je pěkně hnědá, necháme na ní z obou stran zatáhnout játra a smažit zbytek hmoty z misky.
  • Podlijeme teplou vodou a cca 20 minut vaříme, dokud nejsou játra měkká.
  • Zahustíme podle zvyku, například moukou rozmíchanou ve vodě. Dochutíme solí a pepřem.
  • Podáváme s rýží.
Zařazení: Maso Vnitřnosti

Podobné recepty

Doporučujeme

Další doporučené recepty: