Sekaná z cukety nebo dýně Cuketu nebo dýni nastrouháme nahrubo, uzeninu nakrájíme na kostky, sýr nastrouháme nahrubo. Přidáme krupičku, olej,… více o Sekaná z cukety nebo dýně
Řízky z cukety Cuketu oškrábeme a nakrájíme na cca 0,5 cm kolečka. Rozšleháme a osolíme vajíčka. Obalíme kolečka cukety v mouce,… více o Řízky z cukety
Sekaná z cukety Všechny ingredience zamícháme, dáme na vymazaný a strouhankou vysypaný plech. Pečeme půl hodiny. Oleje můžeme dát i… více o Sekaná z cukety
Nejkrásnější velikonoční cukroví: Inspirujte se tipy, jak ho… Krásně nazdobené cukroví nemusíte dělat jen na Vánoce. Pokud máte rádi kreativní tvoření,… Celý článek
Kvíz: Co (ne)víte o Velikonocích? Otestujte se, nakolik znáte… Možná se vám zdá, že připomínání velikonočních zvyků a tradic je ve vašem případě jen… Celý článek
Porcelánový hit v Lidlu: Exkluzivní nádobí Thun za výhodnou cenu… Tohle prostě musíte mít. Lidl se spojil s českou porcelánkou Thun a nabízí exkluzivní kolekci,… Celý článek
Od pondělí do pátku: Svěží jarní večeře, které vám nezaberou moc… Asi málokdo má v týdnu těsně před Velikonocemi možnost trávit čas dlouhým vyvařováním pro… Celý článek
Vepřové řízečky s nivou a smetanou Vepřové plátky naklepeme a po stranách nařežeme, položíme do vymazaného pekáčku. Ručním mixerem rozmixujeme česnek (já… více o Vepřové řízečky s nivou a smetanou
Papriky plněné sýrovou směsí – pro… Nastrouhaný eidam s trochou nivy (záleží na Vás, jak máte rádi nivu) rozetřeme s 1 balením lučiny, přidáme mladou… více o Papriky plněné sýrovou směsí – pro vegetariány
Staročeský trdelník Z poloviny mléka, cukru a droždí uděláme kvásek. Vzešlým kváskem a zbylým mlékem smíchaným s rozpuštěným tukem a… více o Staročeský trdelník
Cizrnová polévka Cizrnu vaříme do změknutí, asi 45 minut až hodinu. Na posledních 15 minut přidáme brambory. Na slanině osmažíme… více o Cizrnová polévka
Kokosové dukátky (Anglie) Máslo utřeme s cukrem, přidáme vejce, mouku a prášek do pečiva. Vločky rozmixujem na jemno a přidáme s kokosem do těsta… více o Kokosové dukátky (Anglie)
Tvarohové miništoly Zpracovat těsto a rozdělit na 8 dílů,poté vyválet válečky a každý rozválet válečkem na šířku cca 1cm. Přehnout půlku… více o Tvarohové miništoly
Dušené červené zelí Zelí nakrouháme na nudličky, cibuli pokrájíme na drobno. Na oleji osmažíme cibuli dorůžova, přidáme cukr a mícháme… více o Dušené červené zelí
Vepřové maso s hořčičnou omáčkou Vepřové maso podélně nařízneme, ale zcela neprořízneme. Zevnitř a zvenku osolíme a opepříme. Vevnitř maso potřeme asi 2… více o Vepřové maso s hořčičnou omáčkou
Maso se smetanovo-hořčičnou omáčkou Maso (podle počtu osob) nakrájíme na malé nudličky nebo kostičky, okořeníme (kari až do omáčky, aby nezhořklo) a… více o Maso se smetanovo-hořčičnou omáčkou
Hustá rajčatová polévka Oloupaný česnek (1 - 2 stroužky ) jemně rozdrtíme a na olivovém oleji krátce osmahneme tak, aby nezhořkl, pak česnek… více o Hustá rajčatová polévka
Vejce se špenátem a prosciuttem Špenátové listy opláchněte a osušte. Rozehřejte olej na pánvi, vložte nasekanou cibulku, prosciutto, listy špenátu a… více o Vejce se špenátem a prosciuttem
Knedlíčky do polévky – vynikající Na oleji zpěníme úplně nadrobno nakrájenou cibulku, k ní pak přidáme lžíci polohrubé mouky a ještě chvíli necháme na… více o Knedlíčky do polévky – vynikající