Do talířů si dáme zvlášť mouku, strouhanku a rozšlehaná vejce. Každou houbu nakrájíme na plátky a plátky postupně obalíme v každé lázni zvlášť. Poté smažíme po dávkách na oleji. Každou dávku i s obrácením 3 minuty.
Brambory oškrábeme a umyjeme. Do hrnce dáme vodu, kmín, brambory a vaříme 20 minut.
Osmažené houby položíme na talíř společně s brambory, polijeme majonézou, naaranžujeme oblohu, houby polijeme citronovou šťávou a můžeme podávat.
Lilek oloupeme, nakrájíme na kostičky a podusíme na cibuli. Přidáme nakrájená rajčata, česnek, provensálské koření a…
více o Lilková omáčka na těstoviny
K nastrouhanému sýru přidáme majonézu, sůl, pepř a česnek podle chuti.
Pomazánku namažeme na pečivo a na ozdobu se…
více o Nejlepší česneková pomazánka