Nudle uvaříme v osolené vodě se lžící oleje. Uvařené scedíme, osmažíme na oleji a dáme do tepla. Zpěníme cibuli a pórek nakrájený na kolečka, nudličky paprikového lusku, pokrájené žampiony, rozetřený česnek, kari koření, pepř a sůl.
Promícháme, krátce osmažíme, přiměřeně podlijeme zeleninovým vývarem a dusíme doměkka. Zahustíme solamylem a nalijeme na horké osmažené nudle. Podáváme zdobené plátky čerstvých rajčat a sypeme petrželkou.
Tvaroh vymícháme s máslem, přidáme rozmačkané olejovky i s olejem, jemně nakrájenou cibuli, osolíme, opepříme, přidáme…
více o Toast andaluského rybáře
Vejce smícháme s cukrem, vanilkovým cukrem a olejem. Potom přidáme mouku, prášek do pečiva, vanilkový puding a postupně…
více o Bezlepkový ovocný koláč
Tvaroh vmícháme s pomazánkovým máslem, rumem a polovinou cukru. Zbylí cukr přidáme do horkého espresa, přimícháme likér…
více o Banánovo-kávové tiramisu