Nudle uvaříme v osolené vodě se lžící oleje. Uvařené scedíme, osmažíme na oleji a dáme do tepla. Zpěníme cibuli a pórek nakrájený na kolečka, nudličky paprikového lusku, pokrájené žampiony, rozetřený česnek, kari koření, pepř a sůl.
Promícháme, krátce osmažíme, přiměřeně podlijeme zeleninovým vývarem a dusíme doměkka. Zahustíme solamylem a nalijeme na horké osmažené nudle. Podáváme zdobené plátky čerstvých rajčat a sypeme petrželkou.
Cukr dejte do nádoby a za stálého míchání zahřívejte, dokud se nerozpustí - nesmí zežloutnout. Přidejte smetanu a za…
více o Bonbóny z vlašských ořechů
Předem namočené fazole uvaříme doměkka ve vodě, ve které jsme je namáčeli. Když už jsou měkké můžeme vodu trochu osolit…
více o Fazolový salát s křenem
Penne uvaříme al dente podle předpisu. Na teflonové pánvi rozehřejeme máslo a přidáme hrášek a chřest nakrájený na 3cm…
více o Penne s hráškem a chřestem