Upečeme klasické palačinky. Nakrájenou cibuli orestujeme na trošce oleje, vložíme vymačkané a nakrájené zelí a na plátky nakrájené houby, osolíme a opepříme. Dusíme, dokud nevydusíme všechnu šťávu. Necháme vychladnout.
Na každou palačinku dáme do středu kopcovitou lžíci zelí a zabalíme palačinku jako obálku. Balíčky obalíme v mouce, rozšlehaných vejcích a strouhance. Smažíme z obou stran na oleji.
Podáváme teplé se zeleninovým salátem, ale dobré jsou i studené.
Hermelíny podélně rozpůlíme, poklademe plátky česneku (jeden stroužek na jednu půlku hermelínu) a posypeme směsí koření…
více o Nakládaný hermelín III.
Prsíčka nakrájíme na nugetky, velikost cca 2x5 cm. Tyto naložíme do zákysu, nejlépe přes noc. Nezapomeneme mírně osolit…
více o Kuřecí nugety Hogo-fogo
Uvařené salko dáme do mísy, přidáme rozměklé máslo a rozmixujeme. Poté přisypeme sáček burizonů a promícháme. Z hmoty…
více o Burizonový chlebíček ze Salka
Nejprve si připravím formu: z pečícího papíru vystřihnu kolo, aby bylo o trošičku menší, než je dno dortové formy. Boky…
více o Dortový korpus pro začátečníky