Rohlíky rozpůlíme, střídku vydlabeme. Salám a sýr nastrouháme a smícháme s čerstvým vejcem. Můžeme přidat část střídky do připravené směsi. Touto směsí naplníme rohlíky, obalíme v trojobalu a smažíme na oleji.
Podáváme s čerstvou zeleninou, kečupem a tatarkou.
Droždí s cukrem rozmícháme ve vlahém mléce a nalijeme do mouky s rozpuštěným máslem a troškou soli a vypracujeme těsto,…
více o Cibulový koláč – Zwiebelkuchen
Kuřecí maso nakrájíme na kostičky, nivu nastrouháme na hrubo a kuličky hroznového vína nakrájíme na půlky a nasypeme do…
více o Tortellini s nivovou omáčkou
Luštěniny přes noc namočíme do vody a druhý den ve stejné vodě uvaříme s kroupami. Před dokončením přidáme nastrouhanou…
více o Bratříčkova polévka z Hané