Rohlíky rozpůlíme, střídku vydlabeme. Salám a sýr nastrouháme a smícháme s čerstvým vejcem. Můžeme přidat část střídky do připravené směsi. Touto směsí naplníme rohlíky, obalíme v trojobalu a smažíme na oleji.
Podáváme s čerstvou zeleninou, kečupem a tatarkou.
Kuře vykostíme klasickým postupem na plát, který si roztáhneme a osolíme. Z mletého masa si připravíme standartní směs…
více o Kuřecí roláda s mletým masem
Na oleji zpěníme cibulku, přidáme na jemno nastrouhanou mrkev a petržel (od obojího cca stejné množství jako cibule) a…
více o Jednoduchá rajská polévka
Uvaříme kolínka, scedíme, dáme do větší mísy. Uzené maso pokrájíme na kostičky, nivu nastrouháme, zelí necháme okapat,…
více o Kolínka se zelím a nivou