Rohlíky rozpůlíme, střídku vydlabeme. Salám a sýr nastrouháme a smícháme s čerstvým vejcem. Můžeme přidat část střídky do připravené směsi. Touto směsí naplníme rohlíky, obalíme v trojobalu a smažíme na oleji.
Podáváme s čerstvou zeleninou, kečupem a tatarkou.
Všechny přísady na těsto smícháme a vytvoříme vláčné těsto.
Vylijeme na vymazaný a moukou vysypaný plech (cca 40 x 40…
více o Čokoládové kostky s polevou
Z bílků ušleháme tuhý sníh. Žloutky ušleháme s cukrem, přidáme vodu, olej, nakonec zapracujeme mouku s práškem střídavě…
více o Francouzský hruškový koláč
Z bílku ušleháme sníh a ten spojíme se všemi ingrediencemi. Z ořechového těsta tvoříme válečky, které pozvolna stočíme…
více o Ořechové rohlíčky (Pařížské)