3.4
Rýžové nudle namočíme do vroucí vody a necháme bobtnat. Ve woku osmažíme pokrájenou cibuli, pórek, čínské zelí a mrkev.… více o Smažené rýžové nudle
Rýži uvaříme v osolené vodě doměkka a ještě teplou ji rozmixujeme. Vmícháme mouku, krupici, špetku badyánu, vejce a… více o Rýžové lívanečky
Rýži uvaříme v mléce se špetkou soli na velmi hustou kaši. Vmícháme cukr a vanilkový cukr. Horkou kaši navrstvíme na… více o Rýžové placky
Česnek je základní surovinou každé dobré kuchyně po celém světě. Používá se po staletí nejen k… Celý článek
Máte velkou spotřebu jogurtů a začali jste přemýšlet, že si zkusíte vyrobit vlastní? Připravit… Celý článek
Také jste si z obchodu přinesli bylinky v květináči a po pár dnech jste zjistili, že začínají… Celý článek
Chladnější počasí si žádá teplejší oblečení. Jenže někdy prostě nestačí, že si vezmete svetr a… Celý článek
Ušleháme celá vejce, hrnek cukru a šlehačku, přidáme mouky smíchané s práškem do pečiva. Pečeme asi na 170 °C, na… více o Dobré rychlé řezy
Máslo utřeme s cukrem a čtyřmi žloutky do pěny. Přidáme polohrubou mouku smíchanou s práškem do pečiva, zpracujeme. 2/3… více o Jablkovo-ořechový koláč
Maso (podle počtu osob) nakrájíme na malé nudličky nebo kostičky, okořeníme (kari až do omáčky, aby nezhořklo) a… více o Maso se smetanovo-hořčicovou omáčkou
Z bílků ušleháme tuhý sníh, přidáme cukr a vanilkový cukr a po jednom všleháme žloutky. Zapracujeme mouku se solamylem.… více o Švestková roláda
Houby uvaříme ve slané vodě. V mléce dobře promícháme mouku, vejce, utřený česenek, maggi, sůl, pepř a 3 lžíce vody z… více o Hubník mojí maminky
Nejprve si dáme jeden hrnek mléka do hrnce, necháme zahřát, mezitím si do druhého hrnku s mlékem rozpustíme puding a až… více o Piškotový dort bez vaření
Kachní stehna - pečená 1. Kachní stehna očistíme, opláchneme, osušíme a osolíme. Dáme do pekáčku, posypeme bylinkou… více o Konfitovaná kachní stehna s červeným zelím a bramborovými noky
Náplň: šleháme ve vodní lázni do zhoustnutí. Ze všech surovin vypracujeme tužší těsto a necháme je 24 hodin… více o Výborné domácí kremrole
Olej rozehřejme na pánvi, přidáme pórek a necháme jej za občasného míchání změknout. Bude to trvat zhruba 15 minut. Na… více o Těstoviny s pórkem a špenátem
Brambory a cibuli oloupeme a nakrájíme a brambory dáme do hrnce s vodou a vaříme. Mezitím si osmažíme cibulku na oleji.… více o Šťouchané brambory
Vše zpracovat a dát ztuhnout do mrazáku,ale napřed napůlit. Půlku zmrazeného těsta nastrouháme na NEVYMAŠTĚNOU,ALE… více o Smažená tvarohová buchta
Červenou řepu oloupeme a uvaříme spolu s 1 stroužkem česneku a svazkem tymiánu v osolené vodě doměkka. Poté ji… více o Salát z červené řepy se sýrem cottage