Kostku tofu propláchneme vodou, rozkrojíme na půlky, které ještě rozpůlíme.
Ze sojovky, 0,5 dcl vody, česneku, papriky a Solčanky připravíme zálivku, kterou zalijeme tofu a necháme marinovat nejlépe přes noc.
Ze dvou sklenic vody a jedné sklenice mouky připravíme těstíčko na obalování, které ochutíme zázvorem. Tofu namáčíme v těstíčku a obalujeme ve strouhance. Obalené tofu osmažíme dohněda.
Lilek oloupeme, nakrájíme na kostičky a podusíme na cibuli. Přidáme nakrájená rajčata, česnek, provensálské koření a…
více o Lilková omáčka na těstoviny
Melasu, máslo a pivo zahřívejte v kastrůlku, až se máslo rozpustí. Pak vmíchejte rozinky a směs nechte vychladnout.
V…
více o Berlínské pivní buchtičky