Kostku tofu propláchneme vodou, rozkrojíme na půlky, které ještě rozpůlíme.
Ze sojovky, 0,5 dcl vody, česneku, papriky a Solčanky připravíme zálivku, kterou zalijeme tofu a necháme marinovat nejlépe přes noc.
Ze dvou sklenic vody a jedné sklenice mouky připravíme těstíčko na obalování, které ochutíme zázvorem. Tofu namáčíme v těstíčku a obalujeme ve strouhance. Obalené tofu osmažíme dohněda.
Všechny přísady na těsto smícháme. Mléko dáme podle potřeby, těsto nemá být tuhé, ale ani řídké, asi jako piškotové.…
více o Jogurtový koláč s rebarborou
Na vále zpracujeme mouku s práškem do pečiva, cukrem, tukem a žloutkem. Podle potřeby přidáme mléko. Zpracujeme těsto a…
více o Křehoučké řezy s meruňkami