Tvarůžky obalíme v mouce, vajíčku, strouhance a postup opakujeme asi třikrát. Kdo chce, může přidat kolečko salámu, cibuli a teprve poté obalit. Na pánvi rozpálíme olej a poté vložíme tvarůžky. Následně zeslabíme žár, aby nám tvarůžky nezačaly vytékat skrz strouhanku. Osmažíme do zlatova. Přichystáme si jedno balení tatarky, kečup, pepř – dáme do misky a zamícháme. Kdo chce, může místo pepře dát chilli. Po osmahnutí dáme na talíř, rozkrojíme a tvarůžky se musí roztéci – poté namáčíme do připravené omáčky. Zapíjíme nejlépe vychlazeným pivem.
Maso nakrájíme na kousky asi 2x2 cm, aglickou slaninu na proužky, cibuli na kolečka, posypeme kořenim a přidáme olej -…
více o Kuřecí ražniči pro lenochy
Vepřový bůček, oloupané párky a slaninu umeleme na masovém strojku, smícháme s vařenou rýží, nakrájenou cibuli, třeným…
více o Jednoduché plněné zelné listy
Čočku jsem si přes noc namočila. Následující den jsem slila vodu, zalila novou, přidala bobkový list, tymián a dala…
více o Talianska šošovicová polievka