Tvarůžky obalíme v mouce, vajíčku, strouhance a postup opakujeme asi třikrát. Kdo chce, může přidat kolečko salámu, cibuli a teprve poté obalit. Na pánvi rozpálíme olej a poté vložíme tvarůžky. Následně zeslabíme žár, aby nám tvarůžky nezačaly vytékat skrz strouhanku. Osmažíme do zlatova. Přichystáme si jedno balení tatarky, kečup, pepř – dáme do misky a zamícháme. Kdo chce, může místo pepře dát chilli. Po osmahnutí dáme na talíř, rozkrojíme a tvarůžky se musí roztéci – poté namáčíme do připravené omáčky. Zapíjíme nejlépe vychlazeným pivem.
Rozmrazíme sekanou a dáme vařit rýži. Na oleji zesklovatíme cibuli nakrájenou na jemno, vymáčkneme do ní sekanou z toho…
více o Rizoto s kuřecí sekanou
Pokud nemáte čerstvé bylinky, použijte sušený tymián, rozmarýn, estragon - 1 lžičku celkem.
1. Cizrnu přes noc namočte…
více o Francouzský salát z cizrny