Tvarůžky obalíme v mouce, vajíčku, strouhance a postup opakujeme asi třikrát. Kdo chce, může přidat kolečko salámu, cibuli a teprve poté obalit. Na pánvi rozpálíme olej a poté vložíme tvarůžky. Následně zeslabíme žár, aby nám tvarůžky nezačaly vytékat skrz strouhanku. Osmažíme do zlatova. Přichystáme si jedno balení tatarky, kečup, pepř – dáme do misky a zamícháme. Kdo chce, může místo pepře dát chilli. Po osmahnutí dáme na talíř, rozkrojíme a tvarůžky se musí roztéci – poté namáčíme do připravené omáčky. Zapíjíme nejlépe vychlazeným pivem.
Těsto důkladně vypracujeme ručně, nebo vařečkou dohladka, aby se oddělovalo od nádoby. Potom ho rozválíme a potřeme na…
více o Sádlovníky z vepřového sádla
Smícháme ingredience na glazuru, přivedeme do bodu varu a necháme vychladnout. Připravíme si těsto - vyšleháme máslo s…
více o Kokosové řezy z Kapského města
Jednoduchá a velice rychlá příprava houskových knedlíků, kde nehrozí, že je rozvaříte, když se budou dělat o pět minut…
více o Jednoduché houskové knedlíky
Předem namočené fazole uvaříme doměkka ve vodě, ve které jsme je namáčeli. Když už jsou měkké můžeme vodu trochu osolit…
více o Fazolový salát s křenem