
3.75
V hrnci osmahneme na oleji cubulku a potom mouku. Uvaříme čočku s kořením v tlakovém hrnci (15 minut), přidáme zeleninu… více o Čočková polévka
Nejprve si namočíme čočku a necháme ji přes noc ve studené vodě, druhý den ji v té vodě uvaříme doměkka. Do hrnce dáme… více o Čočková polévka
Čočku namočíme asi na 3 hodiny ve studené vodě. Oloupeme cibuli a nakrájíme na kostičky, dále očistíme mrkev, kterou… více o Dobrá čočková polévka
Vzpomínáte, na čem jste si pochutnávali v devadesátkách? Pokud si jen matně vybavujete, jak… Celý článek
Tentokrát jsme pro vás vybrali tři recepty, z nichž každý je nějak vylepšený. Brownies jsou… Celý článek
Patří mezi přední tuzemské šéfkuchaře a od roku 2019 ho můžeme pravidelně vídat na televizních… Celý článek
Dokonalé americké brambory, které budou uvnitř vláčné a navrchu krásně křupavé, nejsou žádná… Celý článek
V páře uvaříme pudink v půl litru vody, žloutky, vanilkový cukr, citron. Necháme vychladnout. Ušleháme máslo s cukrem,… více o Bruselák s citronovým krémem
Jablka oloupeme, nakrájíme a rozvaříme v malém množství vody. Do rozvařených jablek přidáme skořici, rozinky, ořechy a… více o Jablečné koule v kokosu
Rozdrobíme droždí, posypeme krupicovým cukrem a zalijeme mlékem, necháme vzejít kvásek. V míse smícháme mouku s… více o Jablečné rohlíčky
Nivu utřeme s máslem (kombinace pomazánkového a normálního másla taky není špatná), doporučuji jemně nastrouhat a potom… více o Ježek s nivovou pomazánkou
Necelý jogurt osladíme medem a potom rozmixujeme i se zmraženým rybízem. Vznikne nám tuhá hmota, kterou rovnou nandáme.… více o Rychlá domácí zrmzlina – zdravá
V míse smícháme cukr, pudikový prášek, tvaroh, žloutky, kůru a šťávu z citronu a dobře rozmícháme. Listové těsto… více o Rychlé tvarohové šátečky
Z tvarohu, mouky, vajec, soli a jogurtu vypracujeme těsto, které se dá dobře roztírat. Na rozpáleném oleji lívance po… více o Tvarohové lívance
Cizrnu namočíme nejlépe přes noc do studené vody a druhý den uvaříme do měkka.. Na oleji osmahneme cibulku, přidáme… více o Cizrna s česnekem
Kukuřici necháme okapat. V misce smícháme sýr s rozmačkaným česnekem a kukuřicí. Na chvíli dáme do ledničky uležet. … více o Cottage s kukuřicí a česnekem
Kapustu uvaříme ve slané vodě doměkka. Dáme na síto okapat a rozdělíme po listech. Košťál opatrně vyřízneme. Kapustové… více o Kapustové řízky
1. Brambory oloupeme, nakrájíme na kolečka, osolíme. opepříme a přidáme olej. 2. Svaříme nálev, vše v poměru podle… více o Rakouský bramborový salát
Bůček vyškvaříme na oleji, přidáme kostičky cibule, mrkve, celeru a česneku, vše společně osmažíme. Poté přidáme mleté… více o Boloňská omáčka