Oloupeme a nakrájíme dvě větší cibule a dvě pikantní klobásy a obojí orestujeme. Po chvíli osolíme a přisypeme pálivou papriku. Pak sklenici sterilovaného zelí a dvě najemno nakrájené brambory. Necháme pořádně provařit, dokořeníme a dokyselíme podle potřeby. Přilijeme smetanu na vaření a necháme chvíli provařit.
Hermelín vyjmeme z obalu, položíme na plátek chleba, potřeme olejem s kořením (může být ostřejší) a na grlilovacím…
více o Grilovaný hermelín na topince
Čerstvé špenátové listy krátce povaříme ve vodě, vodu slijeme. Kdo chce, může listy nahrubo posekat. Pokud použijeme…
více o Pangas se špenátem a nivou
Uvařená vejce, hermelín a eidam nastrouháme na hrubém struhadle. Papriku a cibuli nakrájíme na drobné kostičky, přidáme…
více o Barevný hermelínový salát