Těsto vypracujeme smícháním a řádným propracováním všech surovin a necháme jej v ledničce nejméně hodinu odležet (čím déle, tím lépe). Rozválíme ho na obdélník cca 3 mm silný a vykrajujeme rádýlkem pruhy asi 3 cm široké a 20 cm dlouhé, které natočíme na namazané trubičky. Kremrole potřeme rozšlehaným vejcem a pečeme ve vyhřáté troubě na 180 °C dorůžova (cca 15 minut).
Po zchladnutí je plníme bílkovou náplní. Tu připravíme tak, že bílky šleháme v horké vodní lázni a postupně k nim přidáváme cukr, až vznikne lesklý tuhý sníh.
Mouku, heru a smetanu zpracujeme v těsto, které dáme do lednice aspoň na hodinu odležet. Potom válíme placky z kterých…
více o Suprové jednoduché kremrole
Filety mírně rozmražené rozdělíme na 4 porce, nasolíme, pokapeme citr. šťávou a necháme chvíli odležet. Zatím nakrájíme…
více o Pangas se žampiony a pórkem
V horké lázni si roztopíme čokoládu a tuk (horká lázeň je hrnec s vodou, ve kterém je menší hrnec, kam si dáme čokoládu…
více o Piškotové dezertíky na špejli
Smíchejte meruňkový džem s hořčicí a tymiánem a touto směsí potřete kuře cca 20 minut před jeho dopečením. Hořčice s…
více o „Meruňkové“ kuře po anglicku