Změklé máslo, sůl, moučkový a vanilkový cukr utřeme do pěny. Postupně za stálého míchání přidáváme vejce, marmeládu a nakonec prosátou mouku. Těsto dáme do vymazaného a hrubou moukou vysypaného plechu, uhladíme a pečeme cca 40 minut při 160 °C. Na vychladnutý moučník rozložíme na čtvrtky nakrájené broskve a na ně nalijeme krém.
Krém: Smícháme zakysanou smetanu, moučkový cukr, marmeládu a ušlehanou šlehačku. Do této směsi přidáme želatinu rozpuštěnou v horké šťávě z broskví a vše dobře promícháme. Necháme minimálně 4 hodiny tuhnout v ledničce.
Rýži uvaříme dle návodu. Maso osolíme a lehce naklepeme rukou a opečeme na olivovém oleji (celá prsíčka). Nakrájíme…
více o Rýžový salát s kuřecím masem
Těsto: celá vejce ušleháme s krupicovým a vanilkovým cukrem, potom postupně přidáme olej, mouku smíchanou s práškem do…
více o Tvarohová buchta s margotkou
Připravené těsto si rozdělíme na dva plechy na pečící papír potřený olejem. Snažíme se, aby bylo na obou stejně a šup…
více o Osvěžující Kinder mléčný řez
Koleno vaříme hodinu ve slané vodě s bobkovým listem a novým kořením. Po vyjmutí uděláme do kůže pár podélných zářezů…
více o Pečené koleno v pivní marinádě