Nakrájenou cibuli osmažíme na sádle nebo oleji, přidáme maso, česnek, sůl, pepř, nějaké koření (třeba grilovací) a sojovou omáčku (vše přiměřeně). Až se maso trochu orestuje a zhnědne, přidáme rajčata v plechovce (pokrájíme, je-li třeba) a necháme provařit. Poté zahustíme moukou s vodou a necháme projít varem. Máte-li rádi ostřejší jídla, dá se přidat chilli paprička. Nakonec dochutíme.
Připravíme si pekáč, do něj dáme trochu omáčky, následně skládáme lasagne, omáčku a sýr. Poslední vrstvou je tedy sýr, nahoře by ho mělo být nejvíce. Pekáč s připravenými vrstvami dáme zapéct do trouby přibližně 30 minut, dokud nejsou lasagne měkké.
Těsto důkladně vypracujeme ručně, nebo vařečkou dohladka, aby se oddělovalo od nádoby. Potom ho rozválíme a potřeme na…
více o Sádlovníky z vepřového sádla
1. Rozkrojíme housku na dva plátky a každý potřeme kečupem. Na potřenou spodní stranu housky dáme plátek salátu, a…
více o Hamburger ze sekané pro líné
Ředkvičky nakrájíme na velmi jemné plátky, vejce oloupeme, rozpůlíme a vyjmeme žloutky. Utřeme je s majonézou, lehce…
více o Jarní ředkvičková pochoutka