Těsto vyválíme. Nakrájíme na proužky. Pomažeme máslem, posypeme skořicovým cukrem a mletými ořechy. Jednotlivé proužky smotáme, povrch znovu posypeme skořicovým cukrem. Vyskládáme na plech, na každého šneka položíme kousek másla a pečeme.
Krém je nutno udělat den předem: jednu smetanu uvedeme do varu, nalámeme do ní bílou čokoládu, mírně vaříme asi 1 min.,…
více o Pařížské kostky černobílé
Do teplého oleje vsypeme postupně kolečka cibule, zrnka kukuřice, kousky hub i pórku a krátce podusíme. Ochutíme solí,…
více o Cibulový salát s houbami
Špenát osmažíme na másle. Přidáme nadrobno nasekaný stroužek česneku, osolíme a opepříme. Ke konci smažení přidáme na…
více o Pstruh se špenátem a česnekem