Rozpustíme ztužený tuk, přidáme prosátý cukr, kakao a mícháme nad párou dohladka. Nevaříme. Rozpuštěnou čokoládovou hmotu nalijeme asi v 1/2 cm vrstvě do košíčků a necháme ztuhnout. Mezitím připravíme náplň – smícháme ořechy, cukr a rum. Na zchladlou čokoládu dáme kopeček náplně a zalijeme zbylou částí čokoládové hmoty. Zdobíme vlašskými ořechy a barevnou rýží.
Poznámka: čokoládovou hmotu stále udržujeme nad párou v teple, aby nám neztuhla, než do košíčků dáme ořechovou hmotu.
Naklepeme kuřecí maso - lépe je ho naříznout tak, aby zabíralo co největší plochu a nebylo vysoké (z praktických důvodů…
více o Kuřecí prsíčka s překvapením
Koleno vaříme hodinu ve slané vodě s bobkovým listem a novým kořením. Po vyjmutí uděláme do kůže pár podélných zářezů…
více o Pečené koleno v pivní marinádě