Pánev s nepřilnavým povrchem rozpalte na velkém plameni. Přidejte olej a po chvíli i kuře. Z každé strany jej opečte dozlatova, přilijte sójovou omáčku a nechte deset minut probublávat, dokud kuře nebude hotové. Poté ho vyjměte z pánve a dejte stranou. Do pánve vsypte cukr a nechte jej rozpustit, poté přidejte jarní cibulku a zázvor. Nechte dvě až tři minuty zhoustnout. Kuře podávejte s rýží, krátce povařenou brokolicí a přelité sójovou omáčkou.
Zelí dusíme zvolna s uzeným kolenem nebo nožičkami.V jiném kastrolu zpěníme na sádle cibuli, vložíme na ni na kostky…
více o Sedmihradské zelí (vrstvené)
Maso očistíme, omyjeme a důkladně osušíme. Ze všech stran osolíme, a poválíme v hladké mouce (přebytek otřepeme). Maso…
více o Editina myslivecká svíčková
1 Na sušenkový základ promíchejte rozdrcené sušenky s rozpuštěným máslem – klidně v kuchyňském robotu. Směs upěchujte…
více o Banánovo-karamelový dort