Pánev s nepřilnavým povrchem rozpalte na velkém plameni. Přidejte olej a po chvíli i kuře. Z každé strany jej opečte dozlatova, přilijte sójovou omáčku a nechte deset minut probublávat, dokud kuře nebude hotové. Poté ho vyjměte z pánve a dejte stranou. Do pánve vsypte cukr a nechte jej rozpustit, poté přidejte jarní cibulku a zázvor. Nechte dvě až tři minuty zhoustnout. Kuře podávejte s rýží, krátce povařenou brokolicí a přelité sójovou omáčkou.
Smícháme mouku, žloutky, cukr, kakao, olej, mléko a prášek do pečiva. Z bílků vyšleháme tuhý sníh a opatrně ho vmícháme…
více o Pařížské kostky s Margotkou
Vezmeme džem a kečup a smícháme v mixéru dohromady, nasypeme kari a dáme ocet.
Hotovo.
Cítíte moc kečup - přidejte…
více o Nejlehčí sladkokyselá omáčka
K nastrouhanému sýru přidáme majonézu, sůl, pepř a česnek podle chuti.
Pomazánku namažeme na pečivo a na ozdobu se…
více o Nejlepší česneková pomazánka
Paštičky se dělají z list. těsta. Těsto vyválet a vykrajovat kolečka. Jedno plné a dvě s vykrojeným středem, dávat na…
více o Sýrové paštičky švýcarské