Pánev s nepřilnavým povrchem rozpalte na velkém plameni. Přidejte olej a po chvíli i kuře. Z každé strany jej opečte dozlatova, přilijte sójovou omáčku a nechte deset minut probublávat, dokud kuře nebude hotové. Poté ho vyjměte z pánve a dejte stranou. Do pánve vsypte cukr a nechte jej rozpustit, poté přidejte jarní cibulku a zázvor. Nechte dvě až tři minuty zhoustnout. Kuře podávejte s rýží, krátce povařenou brokolicí a přelité sójovou omáčkou.
Smícháme ingredience na glazuru, přivedeme do bodu varu a necháme vychladnout. Připravíme si těsto - vyšleháme máslo s…
více o Kokosové řezy z Kapského města
Jablková pusa na rozloučenou
Uvaříme slazené kondenzované mléko – 2 hodiny v klasickém hrnci, 45 minut v tlakovém –…
více o Jablečná pusa na rozloučenou
Z koření připravíme marinádu, kuřecí maso nakrájíme na malé kousky, přidáme marinádu a necháme chvilku odležet.
Na…
více o Kuřecí maso s pórkem na kari