
2.93
Sójové maso uvařte ve vodě se solí a lžící sojové omáčky. Maso vyndejte a vymačkejte. Vychladlé maso smíchejte se… více o Sójové maso na kari
Brambory a zeleninu očistíme a nakrájíme na kostičky. Na oleji zpěníme nadrobno nakrájenou cibulku, zapražíme mouku,… více o Bramborová polévka se sójovou drtí
Osmažíme maso. Přidáme kari a podlijeme. Necháme 17–20 minut vařit. Přidáme obě smetany (na vaření a zakysanou). Vše… více o Maso s kari omáčkou
Patříte k masožravcům? Pak nejspíš po našich receptech názor nezměníte, ale třeba zjistíte, že… Celý článek
Snídaně, svačina nebo večeře v podobě chleba nemusí být žádná nuda. Naopak můžete připravit… Celý článek
Možná jste o něm ještě neslyšeli, ale jméno Amaury Guichon je mezi cukráři pojem. Pokud jde o… Celý článek
Tradiční česká kuchyně začíná u hovězího vývaru, který je základem mnoha omáček a dalších… Celý článek
Řízky naklepeme, osolíme a obalíme v trojobalu (2/3 strouhanky nahradíme kokosem). Obalené řízky usmažíme dozlatova. Na… více o Kuřecí řízek Tahiti
Nejprve namočíme želatinu ve 2 dl mléka. Rozšleháme cukr s hrnkem mlékem a tvarohy do hladké hmoty. Namočenou želatinu… více o Gumový dort
Jemně nastrouhaný kokos smícháme s medem a lžičkou citronové štávy, mažeme na plátky vánočky, mazance nebo veky potřené… více o Kokosová pomazánka
Žloutky umícháme s cukrem do pěny, přidáme kakao, olej, mléko, mouku s práškem do pečiva, umícháme a nakonec zlenka… více o Trojí mls
Na dno pekáčku nakapeme olivový olej, další patro bude cibule nakrájená na kolečka, další patro zelí (neždímám ho, aby… více o Zapečené brambory – co dům dal
Sušené houby namočíme alespoň na 1/2 hodiny do studené vody. Brambory oloupeme, omyjeme a nakrájíme na malé kostky.… více o Bramboračka se sušenými houbami
Rozpustíme v kastrolu asi 1/8 másla a přidáme prolisovaný česnek. Maso nakrájíme na plátky, posolíme z obou stran.… více o Hovězí jen na česneku
Toastový chléb na knedlík nakrájíme na kostky a dáme na plech, který vložíme do trouby a na 200 stupňů 10 minut sušíme.… více o Odlehčený žemlový knedlík
Zelí pokrájíme nebo nakrouháme, dáme do kastrolu, osolíme, přilijeme vodu a necháme 20 minut dusit. Až bude měkké,… více o Valašský kapušník
Všechny suroviny smícháme a vložíme do vymazané a vysypané formy. Pečeme na horký vzduch 175 stupňů asi 20 minut a pak… více o Babeta
Plátky krkovičky jemně rukou (pěstí) naklepeme, z osou stran lehce osolíme, opepříme. Jednu stranu posypeme troškou… více o Dušená krkovička se zeleninou
TĚSTO Smícháme změklé máslo, cukr krystal, polohrubou mouku, špetku soli a kakao. Po chvíli přidáme celé vejce. Těsto… více o Dvoubarevný tvarohový koláč