Sojové kostky zalijeme sojovou omáčkou, worcesterem, přilijeme vodu a uvaříme doměkka. Nakrájenou větší cibuli osmahneme na trošce oleje dorůžova a přidáme sojové maso i s vodou, ve které se vařilo. Dusíme asi 5 minut, než se voda vyvaří. Nakonec přidáme oříšky a semínka. Dle chuti je možné přidat i jiné oříšky či semínka. Podáváme nejlépe s chlebem.
Filety mírně rozmražené rozdělíme na 4 porce, nasolíme, pokapeme citr. šťávou a necháme chvíli odležet. Zatím nakrájíme…
více o Pangas se žampiony a pórkem
1. V mělké nádobě smícháme dohromady med, sojovou omáčku, balsamikový ocet, zázvor, česnek s 1 lžící olivového oleje.…
více o Mahi-mahi v zázvorové glazuře
Stejně velké nové brambůrky neloupeme, pouze důkladně očistíme a osušíme a upečeme je na suchém plechu do tmavě hněda.…
více o Dědovy pikantní brambůrky