2.67
Těstoviny uvaříme v osolené vodě al dente. Mezitím si vymažeme pekáček sádlem a nakrájíme uzené či salám na kostičky.… více o Šunkofleky
Základem toho receptu je sádlo, díky kterému je jídlo opravdu velmi chutné. Flíčky uvaříme, scedíme a horké je smícháme… více o Šunkofleky
Uvaříme těstoviny podle návodu, nejlépe mašličky. Nakrájíme si šunku na kostičky. Já často beru tu, kterou mám zrovna… více o Rychlé šunkofleky
Pokud by nějaké jídlo mělo být důkazem, že láska prochází žaludkem, pak je to zcela jistě… Celý článek
Víte, že některé bylinky ladí se zeleninou ještě dřív, než je spojíte do dobrého jídla na… Celý článek
Máte pocit, že pohled na váš dřez a kuchyňskou baterii už není tak radostný, jako býval dřív?… Celý článek
Nakládané ředkvičky jsou skvělým způsobem, jak si užít pikantní chuť této zeleniny po celý rok… Celý článek
Oba druhy masa a slaninu nakrájíme na kostky asi 2x2 cm, klobásy asi 1 cm kolečka. Vše osolíme, opepříme, v míse… více o Pestrý masový kastrůlek
Králíka rozporcujeme, z trupu připravíme vývar. Pokud nemáme celého dáme kýta, hřbety a podlejeme vodou. Porce osolíme,… více o Králík – slintající soused
Cukr rozpustíme v kastrolku, postupně přidáváme kondenzované mléko a celé máslo. Potom přidáme nasekané ořechy. Musíme… více o Karamelové tyčinky v oplatce
Žloutky s cukrem utřeme do pěny, přidáme špetku soli a Lučinu. Vše dobře promícháme. Piškoty krátce namočíme do směsi z… více o Tiramisu
Kuřecí porce ponoříme do podmáslí, necháme uležet 2-3 hodiny a několikrát obrátíme. Smícháme mouku s ostatními… více o Americké kuře
Na vymazaný a vysypaný plech kokosem rozložíme piškoty, lehce máčené v uvařené kávě s rumem. Na piškoty dáme ještě… více o Nepečené višňové řezy
Uvařené brambory oloupejte a poté nastrouhejte na jemném struhadle. Přidejte vejce, sůl, mouku, krupici a vypracujte… více o Bramborový knedlík s cibulkou
Smícháme v misce hořčici, kečup a pepř a obalíme v hmotě játra. Na sádle osmahneme cibuli, až je pěkně hnědá,… více o Smažená játra
Na trošce tuku opražíme nakrájenou cibuli, přidáme maso, osolíme, opepříme a chvíli opražíme. Zahustíme ve šťávě… více o Mleté maso na havajský způsob
V míse smícháme sypké suroviny, přidáme tekuté a dáme péci. Vychladlé polijeme čokoládovou nebo rumovou polevou. více o Kávové řezy s ořechy, čokoládou a skořicí
Do hrnce dáme očištěné kuře nebo slepici (můžeme předem naporcovat), přilijeme vodu, přidáme koření a zeleninu, osolíme… více o Jednoduché kuře (slepice) na paprice
Opraný, přebraný a den předem namočený hrách uvaříme doměkka. Smícháme ho s uvařenými kroupami, osolíme, opepříme,… více o Šoulet