Špagety vaříme v osolené vodě cca 8 minut. Mezitím na pánvi rozpálíme olej, přidáme slaninu a po chvilce žampiony a nadrobno nakrájený česnek. Orestujeme a zalijeme vínem. Vaříme, až se tekutina odpaří. V hrnku nebo misce rozmícháme dvě vejce, lžíci smetany, většinu parmazánu, drcený pepř a sůl. Na předehřátý hlubší talíř dáme scezené okapané špagety (musí být horké), přidáme směs z pánve, zalijeme rozmíchanou směsí z hrnku, promícháme, posypeme nasekanou petrželkou, zbytkem parmazánu a podáváme.
Prsíčka nakrájíme na nugetky, velikost cca 2x5 cm. Tyto naložíme do zákysu, nejlépe přes noc. Nezapomeneme mírně osolit…
více o Kuřecí nugety Hogo-fogo
Na těsto utřeme změklé máslo s cukrem a žloutky do pěny, přidáme promíchané kakao s moukou a práškem do pečiva, nakonec…
více o Opilý Izidor – Luxusní verze
Cukr dejte do nádoby a za stálého míchání zahřívejte, dokud se nerozpustí - nesmí zežloutnout. Přidejte smetanu a za…
více o Bonbóny z vlašských ořechů
1. Brambory očistíme kartáčkem a uvaříme do poloměkka. Necháme je částečně vychladnout, ještě teplé je rozpůlíme a…
více o Zapečené brambory s nádivkou