plechovka
masová konzerva
nebo mleté maso nebo měkký salám
1
plechovka
rajský protlak
Postup přípravy receptu
Cibuli nakrájejte na drobno a nechte zpěnit na oleji. Přidejte nakrájený salám nebo mleté maso (či maso z vepřové konzervy). Dokořeňte. Za stálého míchání přidejte rajský protlak a nakonec zalijte kečupem. Je-li omáčka příliš hustá, přidejte trochu vody. Přiveďte k varu a podle potřeby dochuťte kořením a solí.
Uvařené a scezené špagety dejte na talíř a zalijte omáčkou. Nakonec vše posypte nastrouhaným tvrdým sýrem.
Všechny suroviny používáme syrové. Jejich množství závisí na velikosti remosky.
Brambory, cibuli, rajčata a česnek…
více o Zapečená brokolice do remosky
Do vymyzané a vysypané dortové formy (22cm) rovnoměrně nasypeme slabou vrstvu kokosu. Na tu pak dáme vrstvu strouhaných…
více o Vanilkovo-jablečná pohádka
Na oleji orestujete na velké kusy nakrájený petržel a brambory. Přidáte nastrouhaný zázvor a najemno nasekaný česnek a…
více o Polévka z medvědího česneku