plechovka
masová konzerva
nebo mleté maso nebo měkký salám
1
plechovka
rajský protlak
Postup přípravy receptu
Cibuli nakrájejte na drobno a nechte zpěnit na oleji. Přidejte nakrájený salám nebo mleté maso (či maso z vepřové konzervy). Dokořeňte. Za stálého míchání přidejte rajský protlak a nakonec zalijte kečupem. Je-li omáčka příliš hustá, přidejte trochu vody. Přiveďte k varu a podle potřeby dochuťte kořením a solí.
Uvařené a scezené špagety dejte na talíř a zalijte omáčkou. Nakonec vše posypte nastrouhaným tvrdým sýrem.
Z 0,5 kg hladké mouky, jednoho vejce, mléka a kvasnic uděláme kynuté těsto, do kterého navíc přidáme lžíci oleje a dáme…
více o Pončiky – Ukrajinské pirohy
Nastrouhaný sýr a brambory smícháme s vejcem a mlékem, přimícháme mouku s kypřidlem, vymícháme středně husté těstíčko,…
více o Bramborovo-sýrové lívance