Mezitím nakrájíme malou cibuli na drobné kousky. Stejně nakrájíme šunku (dušenou) i nivu.
Na pánev nalijeme olivový olej a osmažíme cibuli dozlatova. Potom na pánev přidáme na kostičky nakrájenou šunku a trošku ji opečeme. Nakonec na pánev přidáme nivu a za stálého míchání počkáme, až se niva úplně rozpustí. Omáčka je tedy hotová.
Když jsou špagety uvařené al dente, tak je zamícháme s připravenou omáčkou a můžeme podávat.
Smícháme mouku, žloutky, cukr, kakao, olej, mléko a prášek do pečiva. Z bílků vyšleháme tuhý sníh a opatrně ho vmícháme…
více o Pařížské kostky s Margotkou
Vezmeme džem a kečup a smícháme v mixéru dohromady, nasypeme kari a dáme ocet.
Hotovo.
Cítíte moc kečup - přidejte…
více o Nejlehčí sladkokyselá omáčka
K nastrouhanému sýru přidáme majonézu, sůl, pepř a česnek podle chuti.
Pomazánku namažeme na pečivo a na ozdobu se…
více o Nejlepší česneková pomazánka
Paštičky se dělají z list. těsta. Těsto vyválet a vykrajovat kolečka. Jedno plné a dvě s vykrojeným středem, dávat na…
více o Sýrové paštičky švýcarské