3.75
Krůtí stehna omyjeme, nasolíme, pokmínujeme a vložíme do pekáče na máslo. Podlijeme asi 1 dl vody a dáme péct.… více o Krůtí stehna s omáčkou
Piškoty rozdrťte, ořechy nasekejte nadrobno, jablka oloupejte, zbavte jádřinců a nakrájejte na plátky. Pak pokapejte… více o Jablečné rolky s omáčkou
Špagety vložíme do vroucí, osolené vody, přilijeme olej a vaříme do měkka. Opereme, očistíme hrášek a celé lusky… více o Špagety s pikantní omáčkou
Polévky jsou vděčným jídlem, které vás zachrání ve chvílích, kdy nestíháte vařit nebo… Celý článek
Jestli rádi objevujete svět i prostřednictvím kulinářských specialit, pak nejspíš víte, co… Celý článek
Mák je jednou z nejstarších plodin, které se využívají v české kuchyni. Jídla a moučníky s… Celý článek
Když se vracíte unavení z práce, bývá těžké dát dohromady všechno, co budete potřebovat na… Celý článek
Sýr nivu nakrájíme na 5 mm silné plátky. na každý plátek položíme šunku a přiložíme druhým plátkem, obalíme v těstíčku… více o Smažená niva proložená
V misce rozmícháme horkou vodu, Heru, cukr a kakao. 1 sklenici této hmoty dáme stranou a použijeme jako polevu. Do… více o Hop do trouby
Játra nakrájíme na kousky, cibuli na proužky a slaninu na kostičky. Na pánev dáme slaninu a rozehřejeme (pokud je… více o Játra na cibulce a slanině
Křídla očistíme, odřízneme konce křídel (jako v KFC). Dáme marinádu použil jsem kupovanou přímo na křilované křídla.… více o Marinovaná kuřecí křidélka
Ingredience vložíme v uvedeném pořadí do pekárny a zapneme program TĚSTO (pekárna ETA, Vega, Clatronic). Po ukončení… více o Buchty – těsto z domácí pekárny
Sušené houby předem namočíme, minimálně na 1 hodinu, nejlépe přes noc. Brambory očistíme a nakrájíme na hrubé kostky,… více o Šumavská kulajda se zastřenými vejci
- Smícháme mléko a cukr a vyrobíme kvásek. - Do mouky přisypeme lžičku soli. promícháme s kváskem. - po případě… více o Bavorské vdolečky
Mouku smícháme s mlékem a žlouky, přidáme nasekanou petrželku opepříme a osolíme. Do těsta přidáme rohlíky pokrájené na… více o Výborné hrníčkové knedlíky
1. Umyté a vykuchané kuře zevnitř vymažeme utřeným česnekem. 2. Dutinu naplníme pokrájenými tvarůžky smíchanými se… více o Loštické kuře
Vypracujeme těsto. Pečeme na 190°C a je to hodně rychlé. Pokud nezdobíme, potřeme vodou nebo za horka rozšlehaným… více o Pohořelický perník
Troubu předehřát na 220 C. Cibuli a česnek na tenké plátky, maso umýt a lehce osolit. Do poékáčku naskládat maso… více o Krkovice na pivě
V pánvi na olivovém oleji osmažíme slaninu nakrájenou na větší kousky dokud se co nejvíce tuku nezmění v olej. … více o Těstoviny amatriciana