Na oleji orestujeme cibulku nasekanou najemno. Na cibulku přidáme vepřovou konzervu (nakrájíme na kostičky, ať se maso rychleji prohřeje a šťáva rozpustí). Necháme restovat cca 10–15 minut. Potom opepříme a nasypeme majoránku. Restujeme ještě cca 5–10 minut. Zamícháme. Potom přidáme kečup (dle chuti a podle toho, jaké chceme množství omáčky) a lžíci hořčice. Zamícháme a necháme prohřát asi 10 minut. Mezitím si můžeme dát vařit těstoviny. Nalívám ještě trochu vody z těstovin do omáčky kvůli konzistenci. Ochutnáme a případně dochutíme (sůl, pepř a majoránka). Smícháme s těstovinami a podáváme posypané sýrem.
Salám nakrájíme na malé nudličky. Dáme na rozpálený olej, zprudka orestujeme a přidáme nakrájenou cibuli, žampiony a…
více o Potěšení pekelníka Pelešníka
Mrkev očistíme, nastrouháme na jemném struhadle smícháme s ostatními surovinami a vypracujeme těsto, které necháme asi…
více o Mrkvové hvězdičky se zázvorem
Citrónový krém
1. Citróny dobře omyjte a kůru nastrouhejte na co nejjemnějším struhadle. Toto je moment, kde by se…
více o ČOKOLÁDOVO-CITRÓNOVÝ MERINGUE