Na oleji orestujeme cibulku nasekanou najemno. Na cibulku přidáme vepřovou konzervu (nakrájíme na kostičky, ať se maso rychleji prohřeje a šťáva rozpustí). Necháme restovat cca 10–15 minut. Potom opepříme a nasypeme majoránku. Restujeme ještě cca 5–10 minut. Zamícháme. Potom přidáme kečup (dle chuti a podle toho, jaké chceme množství omáčky) a lžíci hořčice. Zamícháme a necháme prohřát asi 10 minut. Mezitím si můžeme dát vařit těstoviny. Nalívám ještě trochu vody z těstovin do omáčky kvůli konzistenci. Ochutnáme a případně dochutíme (sůl, pepř a majoránka). Smícháme s těstovinami a podáváme posypané sýrem.
Kuřecí prsíčka nakrájíme na nudličky, osolíme, dáme do mísy a přidáme olej, česnek, kečup, 1 vejce, grilovací koření a…
více o Zapékané kuřecí nudličky Niké
Do mletého masa dáme sůl, 1 celé vejce, asi 2 dcl mléka, pepř, popřípadě ještě jiné koření podle chuti, petrželku a…
více o Vepřové ragú z mletého masa