Špagety z konzervy

3.31

hodnoceno: 16
Příprava: 40 minut
Porce: 4
Kalorie: neuvedeno

Suroviny

    • 1
      ks cibule
    • sůl
    • česnek
    • majoránka
    • pepř mletý
    • těstoviny nejlepší jsou špagety
    • sýr na posypání
    • hořčice
    • olej
    • 1
      ks vepřové maso ve vlastní šťávě
    • kečup

Postup přípravy receptu

  • Na oleji orestujeme cibulku nasekanou najemno. Na cibulku přidáme vepřovou konzervu (nakrájíme na kostičky, ať se maso rychleji prohřeje a šťáva rozpustí). Necháme restovat cca 10–15 minut. Potom opepříme a nasypeme majoránku. Restujeme ještě cca 5–10 minut. Zamícháme. Potom přidáme kečup (dle chuti a podle toho, jaké chceme množství omáčky) a lžíci hořčice. Zamícháme a necháme prohřát asi 10 minut. Mezitím si můžeme dát vařit těstoviny. Nalívám ještě trochu vody z těstovin do omáčky kvůli konzistenci. Ochutnáme a případně dochutíme (sůl, pepř a majoránka). Smícháme s těstovinami a podáváme posypané sýrem.
Zařazení: Přílohy Těstoviny

Podobné recepty

Doporučujeme

Další doporučené recepty: