Na oleji orestujeme cibulku nasekanou najemno. Na cibulku přidáme vepřovou konzervu (nakrájíme na kostičky, ať se maso rychleji prohřeje a šťáva rozpustí). Necháme restovat cca 10–15 minut. Potom opepříme a nasypeme majoránku. Restujeme ještě cca 5–10 minut. Zamícháme. Potom přidáme kečup (dle chuti a podle toho, jaké chceme množství omáčky) a lžíci hořčice. Zamícháme a necháme prohřát asi 10 minut. Mezitím si můžeme dát vařit těstoviny. Nalívám ještě trochu vody z těstovin do omáčky kvůli konzistenci. Ochutnáme a případně dochutíme (sůl, pepř a majoránka). Smícháme s těstovinami a podáváme posypané sýrem.
Žloutky vyšleháme s cukry do pěny, pak vmícháme mouku a nakonec i tuhý sníh z bílků. Těsto nalijeme na plech vyložený…
více o Blesková roláda s pudinkem
Hovězí maso si omyjeme a nakrájíme na kostky - čtyři kostky po 100 g.
Nakrájíme si cibuli nadrobno a osmažíme na oleji…
více o Kari guláš s hovězím masem
Stejně velké nové brambůrky neloupeme, pouze důkladně očistíme a osušíme a upečeme je na suchém plechu do tmavě hněda.…
více o Dědovy pikantní brambůrky