Dáme do většího hrnce olivový olej, cibuli nakrájíme najemno a dáme do hrnce, počkáme, dokud cibulka nezesklovatí a mezitím si nakrájíme maso na menší kousky, dáme do hrnce a necháme zatáhnout, dáme kapku olivového oleje na maso a zasypeme troškou koření na špagety, maso promícháme a dáme tam boloňské omáčky, zalijeme troškou vody a necháme chvilku vařit, rajčata dáme do hrnce a zalijeme vařící vodou, chvilku je tam necháme, vodu vylijeme a dáme tam ledovou vodu, počkáme minutku a rajčata oloupeme, potom je dáme do misky a rozdrtíme je, dáme je do hrnce, nalijeme trošku smetany, nebo čerstvého mléka a necháme vařit, dokud maso nezměkne. Až bude maso měkčí, ale ne úplně, dáme vařit špagety, potom servírujeme na talíř, můžeme zasypat nastrouhaným sýrem a přidat ještě kapku olivového oleje.
Maso nakrájíme na kousky asi 2x2 cm, aglickou slaninu na proužky, cibuli na kolečka, posypeme kořenim a přidáme olej -…
více o Kuřecí ražniči pro lenochy
Máslo utřeme s cukrem, přidáme vejce, mouku a prášek do pečiva. Vločky rozmixujem na jemno a přidáme s kokosem do těsta…
více o Kokosové dukátky (Anglie)
Marináda na 2-3 krkovice:
- 1 cibule
- 1 strožek česneku
- 3 lžíce hořčice
- 1 dl piva ( desítku, 12 je moc hořká)
…
více o Krkovice v pivu podle Terči