Lasagne Bolognese

Plátky lasagní spaříme v osolené vodě – ne úplně doměkka. Poté vhodíme do mísy se studenou vodou. Do zapékací mísy… více o Lasagne Bolognese
2.44
Plátky lasagní spaříme v osolené vodě – ne úplně doměkka. Poté vhodíme do mísy se studenou vodou. Do zapékací mísy… více o Lasagne Bolognese
Koření si připravíme do uzlíčku. Do kousku prostěradla vložíme 5 kuliček nového koření, 5 kuliček pepře, 1 bobkový list… více o Omáčka Bolognese
Plát lasagní vložíme na dno pekáče. Naneseme asi 1 cm vrstvu omáčky bolognese a poté vrstvu omáčky bešamel také 1 cm.… více o Lasagna Bolognese
Někdy to nejlepší prostě potřebuje svůj čas. A u karamelizované cibule to platí dvojnásob. Je… Celý článek
Každé znamení zvěrokruhu je něčím specifické, a to i pokud jde o chuťové preference. Dokonce i… Celý článek
Nudle jsou oblíbeným pokrmem po celém světě, ale tolik druhů, kolik mají v Asii, nikde jinde… Celý článek
Jedno italské přísloví říká, že do ženy a do melounu nevidíš. Jenže kdo by se chtěl z obchodu… Celý článek
Brambory nastouháme, přidáme vejce, sůl a hladkou mouku. Utvoříme těsto. Vyválíme placky tenké placky. Rozpálíme… více o Jednoduché bramborové placky
Do kotlet uděláme kapsu a naplníme nádivkou, uzavřeme párátky, osolíme, opepříme a zprudka opečeme na oleji. Do… více o Plněné kotlety na smetaně
I.varianta: do masa přidáme všechny ingredience a uděláme klasickou sekanou. Z ní děláme menší řízečky, které nejdříve… více o Obrácené mleté řízečky
Jemně namleté maandle smícháme spolu s moučkovým cukrem a s bílky. Propracujeme s toho těsto!! Potom těsto rozdělíme na… více o Hříbky
1) Zelí nadrobno nakrájíme (nejlépe nasekáme v sekáčku) a stejně i cibuli. Přidáme ostatní ingredience a umícháme těsto… více o Buchta ze zelí
Na másle osmahneme cibuli, přidáme vločky a smažíme, až jsou křupavé a zhnědlé. Přidáme vejce a uděláme smaženici,… více o Boží vločková polévka
Plátky masa naklepeme, osolíme, omočíme v těstíčku (mouku rozšleháme s vejcem, mlékem a solí) a osmažíme na rozehřátém… více o Vepřové řízky v těstíčku zapečené se sýrem
Na dno mísy cibuli, přidám mraženou zeleninu, rybu s kořením - trouba 200 C. Po 20 minutách přidám nahoru jogurt bílý s… více o Pangasius v krustě
Dno dortové formy vyložte pečicím papírem a vyváleným listovým těstem. V misce spojte tvaroh, žloutky, cukr moučku,… více o Tvarohový dort s čepicí
Na másle dorůžova osmažíme celer s mrkví, přidáme propláchnutou čočku (nemusíme jí předem namáčet), zalijme vývarem a… více o Čočková polévka s párky
Kapustu očistíme, pokrájíme na nudličky a dáme orestovat do hrnce s rozehřátým máslem s olejem. Až kapusta restováním… více o Rychlá kapustová polévka
Troubu předehřejeme na 220 stupňů. V míse promícháme mouku sůl, přášek do pečiva. Přidáme máslo a zpracujeme směs… více o Slané sušenky se sýrem cottage