Bůček nakrájíme na kostičky nebo na slabší proužky a orestujeme ho na olivovém oleji dozlatova. Ve šlehačce rozšleháme 4 žloutky se solí, pepřem a polovinou parmezánu. Uvaříme špagety v osolené vodě al dente, necháme chvilku okapat a přendáme do větší nahřáté misky.
Přidáme šlehačku s vmíchanými ingrediencemi a orestovaný bůček. Vše dobře promícháme, až se vám vytvoří na špagetách krémová konzistence. Ihned poté servírujeme porce posypané zbytkem parmazánu a okořeněné čerstvě mletým pepřem.
Do mísy dáme mouku, smícháme s práškem do pečiva, přidáme sůl, kmín, nakrájenou zelenou nať, Promícháme a přiléváme dle…
více o Chlebový knedlík bez vajec
Filety mírně rozmražené rozdělíme na 4 porce, nasolíme, pokapeme citr. šťávou a necháme chvíli odležet. Zatím nakrájíme…
více o Pangas se žampiony a pórkem
1. Do misky prosijte mouku a sůl s práškem do pečiva. Ve větší míse smíchejte arašídové máslo s máslem a všemi třemi…
více o Sušenky z arašídového másla