Bůček nakrájíme na kostičky nebo na slabší proužky a orestujeme ho na olivovém oleji dozlatova. Ve šlehačce rozšleháme 4 žloutky se solí, pepřem a polovinou parmezánu. Uvaříme špagety v osolené vodě al dente, necháme chvilku okapat a přendáme do větší nahřáté misky.
Přidáme šlehačku s vmíchanými ingrediencemi a orestovaný bůček. Vše dobře promícháme, až se vám vytvoří na špagetách krémová konzistence. Ihned poté servírujeme porce posypané zbytkem parmazánu a okořeněné čerstvě mletým pepřem.
Oloupeme brambory, rozkrojíme a dáme vařit do menšího množství vody. Když se začnou vařit přidáme na kousky nakrájené…
více o Zdravý vodník pro nejmenší
Kotletky očistíme od viditelného tuku, osolíme, opepříme a vložíme do pekáče. Podlejeme trochou vroucí vody, přikryjeme…
více o Jehněčí kotletky s petrželkou