Plátky hovězího naklepeme a osolíme z obou stran. Z jedné strany potřeme hořčicí, z druhé osolíme, opepříme.
Plátky poklademe párkem, okurkou a vejci. Dávám polovinu vajíčka do 1 závitku. Maso zavineme a ovážeme nití.
Na oleji osmažíme cibulku, přidáme ptáčky a opečeme ze všech stran. Podlijeme horkou vodou a dusíme doměkka. Případně je dáme na 30 minut do tlakového hrnce. Do šťávy můžete přidat jednu nožičku na kostičky pokrájeného párku. Ochutíme sójovou omáčkou, solí či masoxem a zahustíme hladkou moukou rozmíchanou v trošce vody.
V uvedeném pořadí vložíme ingredience do pekárny. Použijeme zarovnanou lžičku droždí a vrchovatou lžičku soli. Zapneme…
více o Kmínový chleba z pekárny
Vepřová játra omyjeme a připravíme si slabší plátky. Potom je osolíme a opepříme a nastrouhaným česnekem je pomažeme na…
více o Vepřová játra obalovaná