Plátky hovězího naklepeme a osolíme z obou stran. Z jedné strany potřeme hořčicí, z druhé osolíme, opepříme.
Plátky poklademe párkem, okurkou a vejci. Dávám polovinu vajíčka do 1 závitku. Maso zavineme a ovážeme nití.
Na oleji osmažíme cibulku, přidáme ptáčky a opečeme ze všech stran. Podlijeme horkou vodou a dusíme doměkka. Případně je dáme na 30 minut do tlakového hrnce. Do šťávy můžete přidat jednu nožičku na kostičky pokrájeného párku. Ochutíme sójovou omáčkou, solí či masoxem a zahustíme hladkou moukou rozmíchanou v trošce vody.
Bílky vyšleháme na tuhý sníh, přidáme třetinu dávky cukru. Zbytek cukru a vanilkový cukr vyšleháme se žloutky a Herou…
více o Tvarohový koláč s rebarborou
Smíchat,nalít,přelít,upéct.
Důležité je mít doma všechny suroviny, pak už jde všechno samo. V jedné míse si nejlépe…
více o Dvoubarevná tvarohová buchta
Vyšleháme mouku s vejcem. Poté pomalu přiléváme vodu. V případě vody se řídíme spíše podle rozumu, těsto by mělo mít…
více o Galletes - slane palacinky