Plátky hovězího naklepeme a osolíme z obou stran. Z jedné strany potřeme hořčicí, z druhé osolíme, opepříme.
Plátky poklademe párkem, okurkou a vejci. Dávám polovinu vajíčka do 1 závitku. Maso zavineme a ovážeme nití.
Na oleji osmažíme cibulku, přidáme ptáčky a opečeme ze všech stran. Podlijeme horkou vodou a dusíme doměkka. Případně je dáme na 30 minut do tlakového hrnce. Do šťávy můžete přidat jednu nožičku na kostičky pokrájeného párku. Ochutíme sójovou omáčkou, solí či masoxem a zahustíme hladkou moukou rozmíchanou v trošce vody.
Bílky ušleháme na tuhý sníh. Přidáme cukr po lžičkách a šleháme, až je sníh tuhý a lesklý. Nastříkáme 24 pusinek na…
více o Čokoládové pusinky ze sněhu
Korpus - žloutky ušleháme s cukrem moučkou a vanilkovým cukrem do pěny, potom přidáme vařící vodu a dál šleháme, až do…
více o Vanilkovo-čokoládový dort
Pokud nemáte čerstvé bylinky, použijte sušený tymián, rozmarýn, estragon - 1 lžičku celkem.
1. Cizrnu přes noc namočte…
více o Francouzský salát z cizrny