Sůl, vejce, máslo a mouku zpracujeme v těsto. Vytvarujeme kouli, zabalíme do fólie a dáme do chladu. Troubu předehřejeme na 200 stupňů. Vyválíme placku o průměru zhruba 26 cm a prsty ji vmačkáme do formy s pečicím papírem. Propícháme a zatížíme fazolemi. Pečeme asi tak 10 minut. Listy špenátu omyjeme, spaříme a necháme okapat. Zatím na oleji opečeme česnek, cibuli a plátky slaniny. Vmícháme sýr, vejce, smetanu a špenát. Dále pak už jen dochutíme. Směs vlijeme na základ a posypeme strouhaným sýrem. Pečeme dalších 35–40 minut.
Kuřecí prsa nakrájíme na tenké plátky, mírně naklepeme, osolíme, obalíme ve vejcích rozšlehaných se škrobovou moučkou a…
více o Kuřecí prsa se žampiony
Všechnu zeleninu si omyjeme a nakrájíme.
Nakrájenou zeleninu si rozdělíme do 5-ti misek a můžeme podávat samotné či s…
více o Zeleninový salát Barevňák