Plech si vytřeme máslem, rozválíme těsto a dáme ho na plech. Mezitím uvaříme špenát. Poté rovnoměrně nanášíme špenát na listové těsto. Špenát pokryjeme slaninou a sýrem. Nakonec všechno opatrně zabalíme, potřeme rozšlehaným vejcem a posypeme kmínem a sezamovým semínkem. Pečeme při 220 °C dorůžova.
Můžeme podávat i studené. Je to výborný a rychlý pokrm.
Jablka nakrájíme na kousky, posypeme cukrem a opečeme na 2 plátcích slaniny nakrájených na kostky. 3 plátky slaniny…
více o Jablka se slaninou a brambory
Krém je nutno udělat den předem: jednu smetanu uvedeme do varu, nalámeme do ní bílou čokoládu, mírně vaříme asi 1 min.,…
více o Pařížské kostky černobílé
Z mouky, cukrů, tuku,žloutku a citronové kůry vypracujeme hladké těsto, které necháme nejlépe do druhého dne v chladu…
více o Paličkové cukroví – linecké
Z oleje a polohrubé mouky uděláme zásmažku a necháme ji vychladnout. Přidáme větší část kopru. Přidáme vodu. Rozmícháme…
více o Babiččina koprová omáčka
Vezmeme džem a kečup a smícháme v mixéru dohromady, nasypeme kari a dáme ocet.
Hotovo.
Cítíte moc kečup - přidejte…
více o Nejlehčí sladkokyselá omáčka