Na pánev dáme přiměřeně sádla nebo oleje. Necháme rozpálit. Zatím rozkrájíme napůl (na délku) párky, ale nedokrojíme je. Z párků uděláme srdce, konec spojíme párátkem.
Necháme párek uvařit. Až bude skoro uvařený, dáme do pánve, kde máme vytvarované srdce z párku syrové vejce. Osolíme, opepříme. Poté proces opakujeme s dalšími párky a vejci.
Brambory omyjeme, oloupeme a nakrájíme nebo nastrouháme na tenké plátky. Pekáček vymastíme lžící másla a vložíme do něj…
více o Kuřecí stehna na bramborách
Uzeninu s cibulí umeleme na masovém mlýnku, přidáme ostatní ingredience a promícháme. Podáváme s topinkami nebo toasty…
více o Falešný tatarák z uzeniny
Čočku propereme, dáme do hrnce s očištěnou a pokrájenou mrkví a celerem, přidáme bobkový list, zalijeme vodou (vývarem)…
více o Čočková polévka s klobásou