Na pánev dáme přiměřeně sádla nebo oleje. Necháme rozpálit. Zatím rozkrájíme napůl (na délku) párky, ale nedokrojíme je. Z párků uděláme srdce, konec spojíme párátkem.
Necháme párek uvařit. Až bude skoro uvařený, dáme do pánve, kde máme vytvarované srdce z párku syrové vejce. Osolíme, opepříme. Poté proces opakujeme s dalšími párky a vejci.
Tuk utřeme z cukrem, přidáme žloutky a střídavě mléko s prosátou moukou a kypřícím práškem. Nakonec lehce vmícháme sníh…
více o Bublanina s kokosovým bezé
V misce promícháme lučinu, tavený sýr a pomazánkové máslo.
Omyté jablko osušíme, rozkrojíme a zbavíme jádřince. Dužinu…
více o Pomazánka s pažitkou a jablky